İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

İlan No : 11300

ARTI'DAN SKY TOWER'DA SATILIK OFİSLER

BURSA / OSMANGAZİ / ALTINOVA MAH.

8.000.000

Satılık

Büyült

ARTI'DAN SKY TOWER'DA SATILIK FARKLI KATLARDA OFİSLER

Açık Çarşı

SKY TOWER hem iş hem de sosyal yaşamı bir araya getiren bir merkez. Çalışma alanlarınızı 58 adet mağazasıyla  birer sosyal alana dönüştürüyor.  Cevredeki herkesi bu prestije davet ediyor.


Ulaşımı Kolay

Bölgenin en büyük kamu yerleşkesine direk geçiş sağlayan tasarımı, T2 hafif raylı sisteme ve yakın çevre yoluna bağlantısı, İzmir İstanbul otobanına yakınlığı ile ulaşmanın kolaydan basite indirgendiği bir lokasyonda.


Cazibe Merkezi

Çarşı katında yer alacak yeme içme ve hizmet alanları ile bölgedeki herkesin sosyal yaşam merkezine oturacak olan SKY TOWER Bursa’nın En Yüksek İş Kulesi canlılığın başladığı nokta olmaya en büyük aday.

4 Mevsim mottosu ile 4 Mevsim Bursa temasını ofis içlerine yansıtan Sky Tower ofislerinin her bir odasında sıcaklığı ayrı ayrı ayarlayabileceksiniz. Bir odanızı ısıtıp diğer odanızı serin tutmak artık çok kolay olacak. Özellikle dış cephe kaplamasında kullanılan güneş ışığı kırıcı enerji tasarruflu cam paneller ısı kaybı minumum düzeye indirilmiştir. Ses yalıtımıyla da ön plana çıkan cam panelleri ile Sky Tower,  Bursa şehrinin yeni ikonu olma yolunda ilerlemektedir.

Artı Emlak Bursa Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Bakanlığı Tarafından Yetkinliği Onaylanmış, Taşınmaz Ticaret Yetki Belgesine Sahi(Belge No : 1600894) Vergi Levhası Bulunan Bir İşletmedir. Ticaret Bakanlığınca Yetkilendirilm Gayrimenkul Firmalarını Tercih Etmeniz Menfaatinizedir.


DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

Diğer Portföylerimizi görmek için:  Artı Emlak Bursa

BİZE DANIŞMADAN KARAR VERMEYİN

  • Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.
ARTI EMLAK
hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir